BETA PublishersPrint › Medicines

Medicines

Medicines is het vakblad over geneesmiddelenonderzoek, uitgegeven door de Federatie voor Innovatief Geneesmiddel Onderzoek Nederland (FIGON) en uitgeverij Bèta Publishers.

Van tekentafel tot marketing
Medicines schrijft over geneesmiddelenonderzoek in de breedste zin van het woord. Een greep uit de vele onderwerpen:


van de zoektocht naar nieuwe leadverbindingen in het lab (inclusief nieuwe analytische en discovery-methoden) tot de marketing van nieuwe medicijnen;
van fundamenteel onderzoek naar ziektes tot het klinische onderzoek naar werking en bijwerking van kandidaat-medicijnen;
van universitair onderzoek tot valorisatie via start-ups en licensering en de pijplijn en strategie;

van de productie van synthetische en biotechmedicijnen tot de analytische controle van de kwaliteit van de geneesmiddelen;

 

Doelgroep
De doelgroep van het blad zijn de circa 5.000 leden van de verschillende FIGON participanten (zie onderstaand overzicht). Deze leden zijn wetenschappers en onderzoekers binnen het brede gebied van geneesmiddelenontwikkeling (van molecuul tot medicijn), zowel op universiteit en onderzoeksinstellingen als in het bedrijfsleven, maar ook (onderzoeks)artsen en apothekers.

 

 

Participanten

Medicines wordt uitgegeven door FIGON en Bèta Publishers. Leden van de participanten van FIGON ontvangen Medicines automatisch. Hieronder een overzicht van de leden van FIGON:

 

 

 

ABONNEMENT MEDICINES

 

In 2012 verschijnt Medicines 6 keer. Een jaarabonnement kost € 59,50,-. 

Neem nu een abonnement en ontvang het eerste jaar 25% korting.

 

Wilt u eerst vrijblijvend 3 edities van Medicines ontvangen?

Klik dan hier om een proefabonnement aan te vragen.

 

     

Abonnementen - leden partners van FIGON

Leden van de verenigingen die participeren in FIGON ontvangen Medicines gratis. Adreswijzigingen voor deze leden graag doorgeven aan: Secretariaat FIGON, Plein 22 b, 2511 CS, 's-Gravenhage. E-mail: coby@bpra.nl, telefonisch:  06 4641 4330.

 

Abonnementen - leden van de KNCV en NBV

Leden van de KNCV en NBV ontvangen als onderdeel van hun lidmaatschap een substantiële korting op Medicines. Zij betalen per nummer € 2,88 i.p.v. € 9,50. Voor aanmeldingen of wijzigingen, stuur een e-mail naar: ledenadministratie@kncv.nl

 

Abonnementen - niet-leden

Voor mensen die niet bij de FIGON, KNCV of NBV zijn aangesloten geldt de volgende abonnementsprijs voor Nederland en België: € 9,50 per nummer; daarbuiten: € 13,50 per nummer. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan door middel van automatische incasso. Bij betaling per acceptgiro komt er € 2,95 bij. Prijs voor meerdere exemplaren op aanvraag. Prijswijzigingen voorbehouden. 

 

Voorwaarden abonnementen niet-leden

Een abonnement kan elk moment ingaan en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggingen, uitsluitend schriftelijk, dienen 2 maanden voor het verstrijken van de abonnementsperiode in het bezit te zijn van Abonnementenland.

 

VRAGEN EN WIJZIGINGEN

Abonnementenland verzorgt het abonnementenbeheer, de verspreiding en de facturering ten behoeve van Medicines/Bèta Publishers b.v..

 

Voor vragen of wijzigingen kunt u zich wenden tot:

Abonnementenland

Postbus 20

1910 AA Uitgeest

t: 0900-226 52 63 (10 cent p.m.)

f: 0251-31 04 05

 

Uw vragen en wijzigingen kunt u ook online doorgeven.

 

ADVERTEREN

Heeft u belangstelling om te communiceren met deze nieuwe interessante doelgroep van (arts)onderzoekers en apothekers op universiteit en in het bedrijfsleven, neem dan contact met Bas van den Engel, account manager C2W & Medicines: +31 (0)33- 453 94 50 of bas@archermedia.nl.

 

Bekijk hier de media-informatie voor 2012

 

PRIVACY STATEMENT

Bèta Publishers b.v., uitgever van Medicines, gaat zorgvuldig met persoonsgegevens om. Naast het beheer van uw abonnement kunnen wij uw gegevens gebruiken om u te informeren over relevante diensten en producten. Indien u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit schriftelijk doorgeven aan: C2W Life Science, Abonnementenland, Postbus 20, 1910 AA Uitgeest of per e-mail aan: klantenservice@aboland.nl 

 

Bèta Publishers stelt zijn adressenbestanden niet beschikbaar aan derden.